Coromant PIP er med i Odense

23-11-2021

Teknovation af John Nyberg

Coromant PIP er med i Odense

Der bliver også lejlighed til at stifte bekendtskab med de seneste Sandvik Coromant-tiltag, når der holdes VTM Summit 2023. Det sker på en særlig iSMART-stand, hvor firmaets digitale løsninger, og herunder især Productivity Improvement Programme, PIP, er i fokus.

Morgendagens løsninger er et gennemgående tema på VTM Summit 2023. På tiltaget iSMART vil de besøgende kunne møde Sandvik Coromant, Prototal Damvig og Dansk AM Hub, som viser eksempler på de aktuelle digitale løsninger og brug af Additive Manufacturing, AM, med meget mere i praksis.

”Alle udstillere på VTM Summit 2023 repræsenterer elementer af iSMART og brug af digitalisering i mindre eller højere grad. På temaområdet understreges sammenhængende, blandt andet hos Coromant, der vil demonstrere praktisk brug af PIP og Machine Insights, som indgår i produktporteføljen hos producenten af skærende værktøj, og sætter retningen for morgendagens teknologier og effektiv anvendelse af CNC-værktøjsmaskiner og eksempelvis 3D-metalprintere på AM-fronten med meget mere,” fortæller messens projektleder Krista Kristensen til Teknovation.

De to områder er i dag en integreret del af Coromants tilbud til metalindustrien, og bygger videre på producentens mangeårige indsats på Lean-området, og tager i praksis over, der hvor årtiers Lean-indsats stopper.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk