Tag på messe i trygge rammer

Din tryghed er vores førsteprioritet, når du tager til messe på Odense Congress Center. Det betyder, at vi til enhver tid følger regeringens gældende regler og retningslinjer ifm. corona-situationen.

Det skal være trygt at tage på messe, når du besøger Odense Congress Center. Derfor følger vi corona-situationen tæt og sikrer, at vi efterlever myndighedernes gældende retningslinjer fuldt ud.

Herudover har vi løbende fokus på et trygt indendørsmiljø, og det betyder, at du på hele matriklen vil opleve:

  • Afstandsmærkater på gulve
  • Skiltning med opfordring til at holde afstand
  • Stort antal dispensere med hånddesinfektion

Når du besøger et arrangement på Odense Congress Center, vil disse tiltag være med til at sikre, at du får en tryg og god oplevelse – uanset arrangementets størrelse.

Hvilke retningslinjer skal jeg følge?
Er du i tvivl om de gældende retningslinjer? Hold dig opdateret på corona-situationen samt myndighedernes regler og anbefalinger her.

Har du spørgsmål til vores håndtering af corona-situationen, er du velkommen til at kontakte os. Er du udstiller, og drejer din henvendelse sig om VTM-messen, kontakt da messens projektchef direkte.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk