Om godt 100 dage gælder det VTM Summit 2022

22-10-2021

Omtale bragt 22. oktober 2021 teknovation.dk

Nedtællingen er for alvor i gang frem mod brancheeventet VTM Summit 2022, der samler den danske metalindustri om fire spændende dage i Odense Congress Center, den 8. til 11. februar.

Hvis man laver nedtælling i metermål, så er det nu afklipningen skal indledes frem mod åbningsdagen for VTM Summit 2022, den 8. februar i Odense Congress Center.

Forberedelserne blandt udstillerne bliver nu stadig mere intense, og en rundspørge blandt en række af maskinudbyderne viser, at der bliver rekordmange CNC-maskiner med strøm på i messehallerne, både inden for de spåntagende discipliner; fræsning, boring, drejning, gnistning og slibning såvel som inden for pladebearbejdningsområderne; fiberlaserskæremaskiner, kantbukkecentre, maskinsakse og profilbukkemaskiner med meget mere.

De besøgende kan således se frem til at se metalbearbejdning Live i Odense, hvor over 100 metalbearbejdende CNC-maskiner kommer i drift.

Ud over den store interesse for at vise egentlig metalbearbejdning er det også værd at bemærke, at udstillerne tilsammen repræsenterer og viser de seneste muligheder til moderne produktion – fra arbejdende CNC-metalbearbejdningsmaskiner og tilhørende holdende som skærende værktøj over målemaskiner, Cad/Cam og CNC-styringer, til køle-/smøremidler og industriel automatisering, ikke mindst med robotautomatisering og digitalisering i fokus.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk