Positive takter forud for VTM Summit 2022: Besøgende melder sig allerede til!

03-12-2021

Med knap to måneder til metalindustriens helt store branchebegivenhed, VTM Summit 2022, er der allerede nu stor opbakning blandt de kommende besøgende. Besøgstilmeldingen har kun været åben i knap en uge, men arrangørerne glæder sig over tilmeldingerne, som på nuværende tidspunkt er bedre end forventet.

Selvom der stadigvæk er god tid til at sikre sig en billet, så har der i løbet af den seneste uge været godt gang i tilmeldingerne blandt de kommende besøgende til VTM Summit 2022. Tilmeldingslinket har kun været aktiv på messens hjemmeside i lidt over en uge, men på trods af det, er der allerede mange besøgstilmeldinger til VTM Summit 2022, som finder sted d. 8. – 11. februar i Odense Congress Center.

– Vi er positivt overrasket over, at de besøgende så tidligt tilmelder sig VTM Summit 2022. Traditionelt skal vi tættere på messens start før, at der for alvor kommer gang i tilmeldingerne, men på nuværende tidspunkt kan vi altså mærke, at de besøgende virkelig er klar og ser frem til igen at kunne have et dansk mødested for den danske metalindustri, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit.

I midten af november afholdte VTM Summit også kickoff-møde for udstillerne til den kommende messe, og blandt de flere end 60 fremmødte virksomheder var meldingen også klar. De glæder sig til endnu engang at komme på messe i Danmark, og flere af udstillerne har desuden tilkendegivet, at de har produktnyheder med til VTM Summit 2022.

– Vi mærker tydeligt opbakningen blandt vores 120 udstillere, så derfor fortsætter vi også markedsføringen af messen overfor de besøgende, ligesom vi knokler på for at få de sidste faglige aktiviteter og temaer som iSMART, Made in Metal og VTM Future på plads. Alle er det spændende aktiviteter, som jeg er sikker på de besøgende nok skal tage godt imod, siger Krista Kristensen.

Allerede tilbage i september 2021 kunne arrangørerne bag VTM Summit 2022 melde ud, at endnu en hal måtte tages i brug på grund af efterspørgsel blandt udstillerne. Ligesom arrangørerne i sidste uge kunne melde ud, at de toneangivne virksomheder Sandvik Coromant, Prototal Damvig og Dansk AM Hub er med på temaområdet iSMART. Temaområdet demonstrererAdditive Manufacturing og SMART Manufacturing, hvor det er digitalisering, intelligente løsninger og teknologierne, som præsenteres og tydeliggøres på udvalgte stande og foredragsområdet.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk