Duroc Machine Tool

Stand nr: C-3328

Link

Duroc Machine Tool vil vise et bredt udpluk af det enormt store DN Solutions program, som indeholder tæt på 400 forskellige modeller.

PUMA TT210SYYB med Mills SYNGERi Premier robotcelle
Gør dig klar til at tage din produktivitet til et helt nyt niveau med PUMA TT210SYYB med robotcelle.
TT2100 fra DNS Solutions, er en serie multi-aksede horisontale drejecentre med to modspindler og øvre/nedre revolvere med Y-akse. Maskinens venstre og højre spindel kan bearbejde emner uafhængigt af hinanden som giver effektiv produktivitet. På VTM-23 præsenteres maskinen med Mills SYNERGi Premier robotcelle der inkluderer en Fanuc M20iD 25kg robot, Skuffesystem i 5 lag (300kg/skuffe) og 17” Touch Screen HMI med Synergi Conversational Software.

PUMA SMX2600
Bliv klar til at revolutionere dine bearbejdningsprocesser med PUMA SMX2600 fra DN Solutions.
SMX2600-serien er højproduktive multitask-maskiner, der er meget nemme at betjene. Ved at integrere funktionalitet og mulighederne fra flere maskiner i ét system giver PUMA SMX2600-serien brugerne et maskin-setup, der løser mange forskelligartede opgaver og reducerer bearbejdningstiden og bearbejdningsarbejdet betydeligt.

DNM4500
Oplev maksimal pålidelighed og ydeevne med den nye DNM 4500! Maskinengiver endnu større pålidelighed og ydeevne end sin forgænger. Designkonceptet for DNM 4500 er høj hastighed, høj stivhed og er egnet til universelle anvendelser. DNM-serien har en lang række standardfunktioner og den har den største bearbejdningsplads i sin klasse. Den er også udstyret med direkte koblet spindel, rulleføringer og termisk fejlkompensation for at give optimal præcision.

H2017 med EasyDesk
Mød Doosan H2017 – en kraftfuld arbejdshest fra DoosanRobotics. Med sine 6 momentsensorer kan Doosan H2017 løfte op til 20 kg vægt og nå en højde på 1700 mm – perfekt til håndtering af tunge emner! Denne cobot er din nøgle til at øge produktiviteten uden at gå på kompromis med sikkerheden.

DVF5000
Træd ind i fremtiden for 5-akset bearbejdning med DVF 5000 fra DN Solutions! Bygget med brancheførende teknologi, vil denne revolutionerende maskine ændre den måde, du tænker på bearbejdning af komplekse former. Med sin stabile struktur og kompakte footprint er det den ideelle løsning til produktion af små til mellemstore emner med komplekse former. DVF 5000 bringer avanceret teknologi og en automatiserings klar ramme til dit produktionsanlæg og vil løfte din 5-aksede bearbejdning til et nyt niveau.

LYNX 2100LSY
Gør dig klar til at revolutionere din bearbejdningsproces med Lynx 2100 fra DN Solutions!  Lynx 2100 er en serie af horisontale drejecentre, der leverer enestående produktivitet, fleksibilitet og pålidelighed – og er førstevalg hos komponentproducenter, der søger en gennemprøvet, hurtig og meget præcis drejeløsning. Lynx 2100’s ydeevne er forbedret af avanceret (højt drejningsmoment) spindelteknologi, hurtig servodrevet revolverindeksering, imponerende hurtige hastigheder og LM-rulleføringer med høj stivhed.

M1013
M1013 fra DoosanRoboticser en kollaborativ robot med topklasse kraftfølsomhed og kollisionsdetektion. Denne robot har en 10 kg nyttelastkapacitet og 1,3 m rækkevidde radius. En alsidig model, der er egnet til mange forskellige arbejdsprocesser.