Duroc Machine Tool

Stand nr: C-3328

Link

Duroc Machine Tool standen vil blive spækket med fede maskiner og robotter. Som udgangspunkt er der strøm og bevægelse i alle maskiner (vi har endnu ikke fastlagt demoer og i hvilket omfang der tages live spån).

Vi vil vise et bredt udpluk af det enormt store Doosan program, som indeholder tæt på 400 forskellige modeller.

På drejesiden viser vi den populære Doosan TT1800SY, Twin Turret maskine.  Maskinen er et avanceret drejecenter med 2 spindler, 2 revolvere med index 12/24 hvilket gir mulighed for enormt mange værktøjer og dermed høj fleksibilitet. Desuden er maskine som altid udstyret med integreret automatisk afladning af færdigt emne.

Derudover viser vi en ”nyhed” (som dog allerede kører ude hos 3 danske kunder) Doosan LYNX 2600SY . Et drejecenter med 2 spindler, 1 revolver med index 12/24. Denne maskine er suppleret med et QRS SmartZell T50 automationsløsning til ladning/afladning af emner.

På fræsesiden vises. Doosan DNM5700. Vores bedst sælgende vertikale bearbejdningscenter, der ligger midt i størrelsen i den populære DNM-serie. Maskinen er standard udstyret med mange små optioner som gør brugervenligheden rigtig stor.

Doosan NHP5000, horisontalt 2 pallette maskine. En højproduktiv bearbejdningscenter som sætter barren højt blandt øvrige brands.

Der arbejdes på en live demo, som suppleres af live video med Rotoclear kamera i samarbejde med Nordic ApS.

Sidst men ikke mindst demonstreres Doosan DVF5000, 5-akset vertikaltcenter med QRS Automationsløsning til håndtering af emner ind/ud af maskinen. DVF5000 vises med 12.000omdr. CTS 30 bar, 60 værktøjer i magasinet, Pneumatik i center af rundbordet, Renishaw toolsetter og meget mere.

Alle maskiner er som udgangspunkt til salg på messen. Ligeledes vil de samlede løsninger maskiner/automationsløsninger kunne tilbydes til attraktiv pris og leveringstid umiddelbart efter messen.

Duroc Machine Tool har senest udvidet sortimentet med Doosan Robotic, hvilket tilbyder et rigtigt spændende program af Colaborative robotter i et spænd fra 5 til 25kg. og med rækkevidde helt op til 1.700mm.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk