Edge-Team

Stand nr: C-5128

Link

Edge-Team er specialister indenfor CAD og CAM med næsten 19 års erfaring i at supportere og samarbejde med produktionsvirksomheder. Med vores erfaring indenfor både CAD og CAM, giver vi vores kunder rådgivning og sparing i alle faser fra konstruktion til produktion.

Bearbejdningsstrategier og CAM software
Kom og se nogle af de nyeste bearbejdningsstrategier, få en demo i nyhederne i EDGECAM 2023, hør mere om en digital tvilling til din maskine og se nærmere på den avancerede simuleringsteknologi i NCSIMUL.

The HxGNMachine Trainer – Det nyeste indenfor virtuel fræsning
Oplev nye muligheder inden for maskinsimulering. Se vores HMT,hvor du får 1:1 simuleringsoplevelse af at køre med en CNC-maskine. Kom og få en live demo.

CreatBot – Industrielle 3D printere til produktionsoptimering
Vi medbringer flere af vores 3D printere på standen og har fokus på 3D print til produktionsoptimering. Printerne fra CreatBot er skabt til industrielt brug – få en snak om processen fra udvikling af prototyper til enintegreret del af din produktionskæde. Hør mere om filamentog materialer.

CAD, Cloud &Confiq
Få en snak med os om fremtidens CAD-software, cloudløsninger, PDM i skyen samt salgs- og produktkonfiguratorer til industrivirksomheder.

Kontakt os på info@edge-team.com eller 40600459, hvis du gerne vil booke et møde.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk