Edge-Team

Stand nr: C-5128

Link

Edge-Team er specialister indenfor CAD og CAM med næsten 19 års erfaring i at supportere og samarbejde med produktionsvirksomheder. Med vores erfaring indenfor både CAD og CAM, giver vi vores kunder rådgivning og sparing i alle faser fra konstruktion til produktion.

Bearbejdningsstrategier og CAM software
Kom og se nogle af de nyeste bearbejdningsstrategier, få en demo i nyhederne i EDGECAM 2023, hør mere om en digital tvilling til din maskine og se nærmere på den avancerede simuleringsteknologi i NCSIMUL.

The HxGNMachine Trainer – Det nyeste indenfor virtuel fræsning
Oplev nye muligheder inden for maskinsimulering. Se vores HMT,hvor du får 1:1 simuleringsoplevelse af at køre med en CNC-maskine. Kom og få en live demo.

CreatBot – Industrielle 3D printere til produktionsoptimering
Vi medbringer flere af vores 3D printere på standen og har fokus på 3D print til produktionsoptimering. Printerne fra CreatBot er skabt til industrielt brug – få en snak om processen fra udvikling af prototyper til enintegreret del af din produktionskæde. Hør mere om filamentog materialer.

CAD, Cloud &Confiq
Få en snak med os om fremtidens CAD-software, cloudløsninger, PDM i skyen samt salgs- og produktkonfiguratorer til industrivirksomheder.

Kontakt os på info@edge-team.com eller 40600459, hvis du gerne vil booke et møde.