KemiService

Stand nr: A-1700

Link

Vi leverer kemi til professionelle, lige fra emballager til mindre en 1 liter og op til 1.000 liter. Alle produkter fra KemiService er udviklet af vores egne kemikere i samarbejde med kunder i autobranchen, industrien samt Heavy Duty segmentet.

Vores konsulenter har en stor og professionel viden om industriel affedtning, rengøring, smøring af maskindele, overfladebehandling og meget andet.

Vi ved hvor vigtigt, det er, at din produktionslinje kører uden afbrydelser, og derfor sætter vi en stor ære i at levere kvalitetsprodukter, som holder hjulene i gang – til glæde for bundlinjen.

Alle produkter er i øvrigt produceret i Danmark med fokus på at værne om miljøet.

Besøg os på vores stand, hvor vi kan fortælle dig meget mere. Du er selvfølgelig også velkommen til at aflægge os et visit på kemiservice.dk

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk