PERS

Stand nr: A-1933

Link

Når det drejer sig om overfladebehandling, er PERS-GROUP kendt for at tilbyde komplette skræddersyede procesløsninger.

PERS-GROUP har i mere end 50 år arbejdet med overfladebehandling, og kan tilbyde vores kunder den rigtige løsning, både når det gælder affedtning, afgratning, blæsning og bearbejdning.

På vores stand A-1933 udstilles både Teijo industri vaskemaskine samt vores vibrationsmaskiner.
Afhængigt af arbejdsopgaven, er der behov for forskellige forbrugsstoffer med forskellige egenskaber og slibeeffekter og med over 150 tons på lager i såvel keramiske som plast medie, tilbyder vi hurtig levering.

Da vores produktionsverden er i konstant forandring, startede PERS-GROUP for 5 år siden med at udarbejde løsninger inden for AM-produktion og hjælper vores kunder med at tage de rigtige skridt i den rigtige retning.

Vi hjælper især små og mellemstore virksomheder, der er på udkig efter AM-udstyr og overfladebehandling af 3D printet emner.

Vi glæder os til at se dig på vores stand A – 1933 på VTM 2022-messen!

 Industrivej 12-16 * DK 7120 Vejle Øst * Telefon: +45 75826633

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk