Preben Z

Stand nr: A-1122

Link

Nye afgratningsmaskiner på det danske marked
Preben Z. Jensen A/S blev grundlagt i 1946 og leverer alt til afgratning, slibning, polering og affedtning. Det gælder både forbrugsmaterialer og maskiner, såvel håndbetjente, som store automatiske anlæg, enten robotstyrede eller CNC styrede.

Nu introducerer Preben Z. Jensen A/S Houfek’s afgratningsmaskiner på det danske marked.
De modulopbyggede maskiner gør det nemt at konfigurere den kombination af slibebånd, børster og valser som ønskes. På vores stand A-1122 bliver der mulighed for at opleve en Houfek MAXX 4 RD. Kom og se maskinens finesser der gør den meget betjeningsvenlig.

Der vises også vibrations afgratning med tilhørende vandrensningsanlæg.
Slyngrensning bliver også et samtaleemne på standen da Preben Z leverer total løsninger lige fra nye slyngrensningsanlæg til servicering af disse, samt kabiner og blæsemiddel til alle formål.

Guldalderen 11 * 2640 Hedehusene * Tlf. 46550302

 

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk