Preben Z

Stand nr: A-1122

Link

På VTM-messen vil Preben Z præsentere adskellige nyheder på stand A-1122

Preben Z. Jensen A/S blev grundlagt i 1946 og leverer alt til afgratning, slibning, polering og affedtning. Det gælder både forbrugsmaterialer og maskiner, såvel håndbetjente, som store automatiske anlæg, enten robotstyrede eller CNC styrede.

Udover det brede sortiment af slibe og polerprodukter, vil der på standen være fokus på afkortning og afgratning af plade emner. På standen vil man kunne opleve Pegas-Gonda båndsave. Både en intro model og en avanceret fuldautomatisk dobbelt søjletsav.Sammen med Arntz båndsavklinger giver det Preben Z mulighed for at levere en komplet afkortningsløsning.

Preben Z. Jensen A/S introducerer Houfek’s afgratningsmaskiner på det danske marked.Demodulopbyggede maskiner gør det nemt at konfigurere den kombination af slibebånd, børster og valser som ønskes. På vores stand A-1122 vil der være mulighed for at få mere information om maskinerne, samt en snak om de roterende børster der er så vigtige for afgratning og afrunding af kanter på emnerne.

På standen vil der også være mulighed for at opleve endnu en produktnyhed. Det er Kromas lille centrifugal-slibemaskine. Deter en plug and play model hvor der kun skal tilsluttes vand og strøm. Maskinen kommer med seperarings system som er nemt og overskueligt.

Slyngrensning bliver også et samtaleemne på standen da Preben Z leverer total løsninger lige fra nye slyngrensningsanlæg til servicering af disse, samt kabiner og blæsemiddel til alle formål.

 

Guldalderen 11 * 2640 Hedehusene * Tlf. 46550302

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk