Preben Z

Stand nr: A-1122

Link

På VTM-messen vil Preben Z præsentere adskellige nyheder på stand A-1122

Preben Z. Jensen A/S blev grundlagt i 1946 og leverer alt til afgratning, slibning, polering og affedtning. Det gælder både forbrugsmaterialer og maskiner, såvel håndbetjente, som store automatiske anlæg, enten robotstyrede eller CNC styrede.

Udover det brede sortiment af slibe og polerprodukter, vil der på standen være fokus på afkortning og afgratning af plade emner. På standen vil man kunne opleve Pegas-Gonda båndsave. Både en intro model og en avanceret fuldautomatisk dobbelt søjletsav. Sammen med Arntz båndsavklinger giver det Preben Z mulighed for at levere en komplet afkortningsløsning.

Også efterbehandling af 3D-print produktioner kræver overvejelse af hele proceskæden for at opnå den ønskede overfladekvalitet. Uanset om det er fjernelse af støttestrukturer, kantafrunding, højglanspolering, udglatning af overflader eller klargøring til efterfølgende belægning.
Vi fortæller gerne om vores erfaringer med vibrationsafgratning og blæsning af 3D-printede emner.

Preben Z. Jensen A/S introducerer Houfek’s afgratningsmaskiner på det danske marked. De modulopbyggede maskiner gør det nemt at konfigurere den kombination af slibebånd, børster og valser som ønskes. På vores stand A-1122 vil der være mulighed for at få mere information om maskinerne, samt en snak om de roterende børster der er så vigtige for afgratning og afrunding af kanter på emnerne.

På standen vil der også være mulighed for at opleve endnu en produktnyhed. Det er Kromas lille centrifugal-slibemaskine. Deter en plug and play model hvor der kun skal tilsluttes vand og strøm. Maskinen kommer med seperarings system som er nemt og overskueligt.

Slyngrensning bliver også et samtaleemne på standen da Preben Z leverer total løsninger lige fra nye slyngrensningsanlæg til servicering af disse, samt kabiner og blæsemiddel til alle formål.

 

Guldalderen 11 * 2640 Hedehusene * Tlf. 46550302