Salvagnini Scandinavia

Stand nr: C-4728

Link

Et strategisk valg

“At deltage i VTM Summit understreger vigtigheden af ​​det danske marked og det skandinaviske marked generelt,” forklarer Bernhard Jessen, Danmarks salgschef hos Salvagnini.

“På vores stand C-4728 vil vi installere og præsenterer en P1 panelbukker, vores bæredygtige, kompakte bukkeløsning. Vi ser nogle stærke signaler på det skandinaviske marked lige nu, med en fantastisk ydeevne, der bekræfter den tillid, som virksomheder har til vores teknologi, men frem for alt i de skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde.”

“For Salvagnini betyder deltagelse i VTM Summit 2023 ikke kun at dække det danske marked. For os er og vil udstillinger fortsat være strategiske begivenheder, der giver producenter og besøgende mulighed for at sammenligne løsninger og selv se det nyeste inden for værktøjsmaskiner, som udvikler sig hurtigere og hurtigere.”

Salvagnini P1: En lille panelbukker for flotte resultater

“P1 er vores mest kompakte panelbukker: Vi taler om kun 8 m2,” fortsætter Jessen. “Den er fuldstændig elektrisk med et maksimalt forbrug på kun 3 kW. Og den har alle de typiske egenskaber fra vores panelbukkere, der naturligt kombinerer produktivitet og fleksibilitet.”

Som alle Salvagnini panelbukkere gennemfører P1 i gennemsnit 17 bøjninger i minuttet og leverer høj produktivitet med automatiske bukkecyklusser og universelle bukkeværktøjer, der ikke kræver omværktøj.

Gennemsnittet på 17 bøjninger pr. minut er sikret af LINKS, Salvagnini IoT-løsningen, og er baseret på en betydelig prøve af panelbøjninger, der anvendes i forskellige industrisektorer. De øvre og nedre blade, modbladet og emneholderen er i stand til at behandle hele rækken af ​​tykkelser og bearbejdelige materialer. Den automatiske ABA-emneholder tilpasser sig også længden i henhold til størrelsen af ​​den del, der skal produceres, i cyklus, uden maskinstop eller manuel efterværktøj. Disse værktøjer gør P1 til den ideelle løsning til fremstilling af kits eller batch-one.

“Uden at glemme dens tilpasningsevne,” tilføjer Jessen. “P1 integrerer avancerede sensorer, der måler den faktiske tykkelse og størrelse af emnet og registrerer enhver deformation forårsaget af temperaturvariationer. Dataene føres i realtid ind i bukkeformlen, som definerer den korrekte kraft, der skal påføres metalpladen, hvilket garanterer præcisionen, repeterbarheden og kvaliteten af ​​det færdige produkt.”