Flot fremmøde ved VTM-Workshop

01-01-2020

Omtale af VTM workshop – bragt 14.01.2020 – teknovation.dk

I forlængelse af at der har været en tænkepause forud for en kommende metalbearbejdningsmesse i Danmark blandt VTM-arrangørerne, har udstillerne været inviteret til en Workshop, hvor sporene til messen i 2022 nu er blevet lagt.

Da idéerne til den første Værktøjsmaskiner-messe, og siden de efterfølgende VTM-messer, blev hørt i et større forum for over ti år siden, samlede initiativtagerne, Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, Odense Congress Center, OCC, samt Teknovation, alle interesserede til et introduktionsmøde. Det var så udgangspunktet for de foreløbig tre målrettede metalbearbejdningsmesser, henholdsvis i foråret 2011, foråret 2014 og foråret 2017, samt den planlagte VTM 2020, der skulle følge i dette forår.

Helt i tråd med erfaringerne fra dengang ønskede de tilbageværende arrangører, OCC og Teknovation, at høre udstillerne om deres idéer, forventninger og udfordringer, inden arbejdet med den udskudte messe, der planlægges i foråret 2022, nu for alvor indledes.

Workshoppen tiltrak repræsentanter fra et halvt hundrede af udstillervirksomhederne, som tirsdag formiddag var samlet i Odense, og fik lejlighed til at repetere de ting, der er hændt i løbet af sidste del af 2019, og lægge sporene for den messe, der nu planlægges i foråret 2022.

Ud over orientering, fik deltagerne også en status for brancheudviklingen netop nu, og et bud på hvordan det tegner i de kommende år, både generelt for branchevirksomhedernes teknologiinvesteringer og -behov såvel som udsigterne for at afsætte emner og færdige produkter i de kommende år. Andre temaer var digitaliseringens betydning for branchen, uddannelsesbehov og -udvikling samt ikke mindst den stadig større integration mellem maskiner og automationsløsninger, bæredygtighed samt måleteknik med mere.

Alt sammen bliver det nu en del af det færdige VTM 2022-oplæg, som efterfølgende vil blive lanceret over for eksisterende udstillere såvel som øvrigt interesserede, hvor udstillerne fra 2017-messen naturligt vil have førstetegningsret, når selve standsalget senere i år igangsættes.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk