VTM-forberedelserne er godt i gang

11-01-2019

Omtale af VTM 2020 – Bragt i Teknovation nummer 1 – 2019

Den 31. marts til 3. april 2020 går det for fjerde gang løs med Danmarks førende metalbearbejdningsmesse VTM i Odense. De indledende manøvrer er godt i gang, og for interesserede udstillere, er det tid at få meldt sig til, hvis man vil have indflydelse på standens placering.

Siden messen senest afholdtes, i foråret 2017, har VTM 2020-standsalgsarbejdet løbende været i gang. Nu intensiveres planlægningsarbejdet, og standarealerne vil i nær fremtid blive fordelt mellem de interesserede udstillere fra sidst messen blev afviklet. Og dem, som ikke var med, men gerne vil med i 2020, kan herefter komme i betragtning.

Sideløbende er der også introduceret en opgraderet hjemmeside, som løbende vil blive opdateret frem mod messen. Her kan man blandt andet finde informationer om analyserne blandt såvel udstillere som besøgende fra messen i 2017, ligesom det er her, man finder praktisk info med mere.

VTM 2020 arrangeres i lighed med hidtil af Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, Odense Congress Center samt Teknovation i samarbejde med Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

Netværk * Branding
B2B * Kundepleje

Bliv en del af VTM 2020 – fagmessen med den direkte kontakt til metal- og maskinindustrien

Når du booker din stand online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med et forslag til standens placering på VTM 2020, og først når dette accepteres, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Standpriser

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk