Samler den danske metalindustri

11-11-2021

Den danske branchebegivenhed VTM Summit 2022 kommer til at have produktnyheder, godt 120 udstillere, kørende CNC-maskiner og branchespecifikke fagområder. Så der er altså virkelig noget at komme efter, når den danske metalindustri endelig kan mødes igen i februar 2022.

Når VTM Summit 2022 finder sted d. 8. – 11. februar i Odense Congress Center, så bliver det med rekordmange kørende CNC-maskiner i de tre haller. Helt præcist forventer arrangørerne bag messen, at der vil være flere end 100 maskiner til metalbearbejdning. Det gælder både inden for de spåntagende discipliner som boring, drejning, fræsning og slibning, men også pladebearbejdning med fiberlaserskærende maskiner, kantbukkecentre og profilbukkemaskiner.Men ud over de mange kørende maskiner vil der også være en række udstillere med skærende værktøj, målemaskiner, Cad/Cam, køle/smøremidler, industriel automation, robotteknologi og meget mere. Faktisk kommer udstillerne til VTM Summit 2022 tilsammen til at repræsentere det, der kræves i en moderne produktion i den danske metalindustri.

VTM Summit 2022 bliver også en naturlig opfølgning på den internationale EMO-messe, som i år fandt sted i Milano i oktober. Der er med andre ord rigtig meget at komme efter til VTM Summit 2022, som er det første specifikke branchearrangement i flere år.

– Vi ser meget frem til at samle den danske metalindustri til VTM Summit 2022, og jeg hører fra udstillerne, at de har mange nye løsninger og maskiner med i år, som ikke tidligere har været vist frem i Danmark. Siden den sidste VTM-messe er der jo også sket rigtig meget inden for automatisering og digitalisering i produktionen, så der er behov for et forum, hvor udstillere og besøgende kan spare med og lære af hinanden – og det kan de til VTM Summit 2022, siger Krista Kristensen, projektleder på VTM Summit 2022.

Opbakningen til messen i februar har også været så stor blandt udstillerne, at arrangørerne bag messen allerede i slutningen af august kunne melde ud, at endnu en hal måtte tages i brug for at få plads til alle udstillere. Når dørene åbnes næste gang, vil flere end 120 udstillere stå klar til at tage imod fagfolk fra den danske metalindustri.

– Vi tror på, at det at mødes om fælles faglig interesse og viden på en messe som VTM Summit kan noget særligt. For mange af de besøgende til VTM Summit 2022 er det helt sikkert de mange CNC-maskiner, som trækker, men jeg synes også, at vi har et stærkt fagligt fokus i år med områderne iSMART og Made in metal, som tilsammen gør, at VTM Summit 2022 er for alle, hvor metalbearbejdning og maskinbygning er en del af hverdagen, siger Krista Kristensen.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk