Robotcelle, 3D-måling, filterløsninger

29-03-2023

Omtaler bragt 29. marts 2023 teknovation.dk

Se Duroc SYNERGi Premier robotcelle

Der er mulighed for at se nærmere på hele 15 DN Solutions CNC-maskiner hos Duroc Machine Tool på årets metalbearbejdningsmesse i Odense, den 25. til 28. april. En af dem er en multiakset Puma TT210SYYB med SYNERGi Premier robotcelle.

Vil man løfte sin produktivitet til næste niveau, så har Duroc Machine Tool et bud på en løsning.

Blandt de fysiske CNC-maskiner på standen er et horisontalt multiakset DN Solutions Puma TT210SYYB-drejecenter integreret med robot. TT2100 er med med to modspindler og øvre/nedre revolvere med Y-akse, ligesom maskinens venstre og højre spindel kan bearbejde emner uafhængigt af hinanden som giver effektiv produktivitet.

Næste generation Prismo lanceres

Målespecialisterne fra tyske Zeiss lancerer nu den næste generation af Prismo 3D-koordinatmålemaskiner.

Med en opdateret familie af Prismo 3D-koordinamålemaskiner satser Zeiss på at tage gentagelsesnøjagtigheden og skanningshastigheder til det næste niveau.

Blandt andet lanceres en dedikeret pakke til drejebordapplikationer og ekstra sikkerhedshardware til de certificerede koordinamålemaskiner.

Driftsikre løsninger ved maskinerne

Forud for årets metalbearbejdningstræf i Odense fremhæver AVS Danmark, at virksomheden er leveringsdygtige i løsninger til både enkelte CNC-maskiner og komplette systemer og til alle typer applikationer fra grove olier til fine partikler, hvilket også kan ses på messen.

Hedehusene-baserede AVS Danmark ApS er igen med, når der 25. til 28. april holdes VTM-messe i Odense.

Ikke bare på egen stand, men også ved flere af CNC-maskinerne hos maskinforhandlerne vil man se løsninger fra AVS’s program til olie-røg- og olie-tåge-opsamling.