Samling om højautomatiseret og digitaliseret metalbearbejdning

30-01-2023

Den 25. til 28. april bliver der rig lejlighed til at blive opdateret med det seneste inden for metalbearbejdning, når der holdes VTM Summit 2023 i Odense. Tendensen til øget automatisering og digitalisering ved CNC-maskinerne vil over de fire dage komme i forreste række.

Om mindre end tre måneder samles metalbearbejdningens danske aktører i Odense Congress Center til VTM Summit 2023, der holdes i dagene 25. til 28. april, hvor tæt ved 120 udstillere vil vise eksempler på de løsninger, som de repræsenterer fra tusinder af producenter inden for CNC-værktøjsmaskiner til både spåntagende såvel som pladeformende metalbearbejdning, tilhørende holdende og skærende værktøj, avanceret måleteknologi, køle-/smøremidler, Cad-/Cam-løsninger, Additive Manufacturing , AM, og øvrigt udstyr på området.

Det er gratis at deltage

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk