Seks måneder til VTM Summit 2023

25-10-2022

Nu er der kun et halvt år til, at vi åbner dørene til VTM Summit 2023 i Odense Congress Center!

Forberedelserne til at samle hele den danske metal- og maskinindustri er i fuld gang, og vi arbejder med at samle udstillere, maskiner, udstyr og de nyeste teknologier.

Samtidig er vi også i gang med at planlægge konferencer og møder med specifikke emner som eks. smarte produktionsløsninger (digitalisering), industrielle automationsløsninger, måleteknik, produktivitet, industrielle robotløsninger og om brugen af specielle værktøj.

Sammen med vores fokusområder ’Made in Metal’, ’iSMART’ og ’VTM Future’ er der altså virkelig grund til at blive en del af VTM Summit 2023 – enten som udstiller eller besøgende. VTM Summit 2023 finder sted d. 25.-28. april 2023.

Metalindustrien samles i februar i 2023!

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk