VTM Summit 25.-28. april 2023

19-04-2022

Ny dato for VTM Summit bliver i foråret 2023 den 25.-28. april og vi ser frem til, sammen med jer, at forsætte arbejdet og planlægningen af VTM Summit.
Med den nye dato i april næste år, bliver der plads til, at flere kan være med, når det går løs om godt et års tid, stadig i Odense Congress Center.

Med flytningen til april 2023 kommer VTM Summit til at fremstå i sin bedste udgave til stor glæde for både udstillere og besøgende, der alle foretrækker det høje, tekniske, faglige og målrettede arrangement.

Beslutningen om flytningen af VTM Summit er blevet taget i dialog med messens faglige udvalg og med de største maskinforhandlere.
Der er bred enighed om at den nye dato, 25.-28. april 2023, er et godt valg.

Fagudvalget bag VTM Summit er DMG MORI Danmark, Duroc Machine Tool, SECO Tools, Kyocera Unimerco, OSG Scandinavia, QRS og maskinforhandlerne er Masentia, Yamazaki Mazak og Maskingruppen.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk