VTM Summit flyttes til 2023

21-03-2022

Pga. manglende CNC-maskiner har arrangørerne, i tæt dialog med messens faglige udvalg, desværre måtte træffe beslutning om at skubbe VTM-messen fra juni i år til foråret 2023. I foråret 2023 er udsigten til gengæld optimal for fire raske dage med CNC-maskinerne som omdrejningspunkt.

Der er fuld forståelse for arrangørernes beslutning, og fuld opbakning fra alle messens aktører i det faglige udvalg, om at den allerede en gang flyttet VTM Summit, der oprindeligt var planlagt til afholdelse i februar, og grundet Covid-19-restriktioner blev skubbet til juni i år, nu, grundet mangel på adgang til CNC-maskiner, planlægges rykket til foråret 2023.

Det fastslår såvel direktør Peter Kramer, DMG MORI Danmark, CEO Søren Gerber, Duroc Machine Tool, direktør Lars Bjørn Pedersen, Flextek, direktør Henrik Mathiassen, Seco Tools, Metal-divisionschef Simon Sondrup, Kyocera Unimerco, direktør Peter Jørgensen, OSG Scandinavia, marketingdirektør Olav K. Sjørslev, QRS, og Metrologi-divisionschef Jan Møgelsmose, Kyocera Unimerco, som udgør messens faglige udvalg.

”Hjertet af en værktøjsmaskinudstilling er naturligt nok CNC-maskinerne,” siger Peter Jørgensen, og fortsætter:

”Med udsigten til at mangle flere af de vigtigste teknologier på messen, så er det den voksne og modne beslutning, at skubbe til foråret 2023, hvor vi kan være sikre på, at alle kan få det med, som de gerne vil vise, så vi samlet byder inden for til en højteknologisk begivenhed, hvor besøgende kan få viden og indsigt, og blive inspireret til yderligere at øge produktiviteten i metalindustrivirksomhederne,” fastslår Peter Jørgensen.

Arbejdet med at flytte fra den hidtil udmeldte termin til foråret 2023 er nu begyndt, og åbner naturligvis også for, at flere kan være med, når det går løs om godt et års tid, stadig i Odense Congress Center.

CNC-maskinerne, til både spån og plade, er omdrejningspunktet, hvortil naturligt hører skærende og holdende værktøj, Cad-/Cam-løsninger og øvrig digitalisering, Additive Manufacturing, AM/3D-print, robotteknologi og måleteknik, der ligeledes er kerneområder i VTM-konceptet i Odense.