Udstillerkort

Registrer dig som udstiller og dit standpersonale her 

Alle udstillere og standpersonale på VTM Summit 2023 skal registreres elektronisk, hvorfor I bedes registrere jer elektronisk forud for messen. Det er vigtigt I er omhyggelige med at få registreret alle, der vil være på standen under messen under messen.

Bemærk det er muligt at registrere flere personer ad gangen, DOG skal I være opmærksomme på, at hver person skal registreres med egen individuel mailadresse.

Når I har registreret jer – modtager I bekræftelse pr. e-mail – medbring denne på smartphone, når I ankommer til messen. Bekræftelsen skal scannes, for at I kan printe gyldigt udstillerkort.

I Vandrehal 2 ved Teknisk Service er der opstillet PC’er og printer til udskrift af udstillerkort.

Få printet dit udstillerkort i god tid:

Ved ankomst til messen er det en god ide, som det første at få printet udstillerkortene, da der erfaringsmæssigt er stor søgning lige op til messen åbner.
Det vil være muligt at printe udstillerkort ved Teknisk Service fra tirsdag den 18. april.

Udstillerkortet skal bæres synligt under messen, da dette fungerer som adgangstegn for både udstillere og standpersonale under messen.

Registrer dig som udstiller og dit standpersonale her 

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk