Et besøg på VTM Summit 2023 byder på CNC-maskiner, udstyr og produkter indenfor følgende hovedområder:
Værktøjsmaskiner til metalbearbejdning (spån og plade), værktøj (skærende og holdende), robotteknologi, industriel automation, Cad/Cam,  Additive Manufacturing (3D-print),  måleteknik, overfladebehandling, svejsning og køle-/smøremidler m.v.

VTM Summit 2023, 25.-28. april, i Odense Congress Center er en unik mulighed til at mødes om moderne produktionsteknologi
Åbningstider:
Tirsdag og onsdag kl. 8:30 – 16:30 * Torsdag kl. 8:30 – 17:30 * Fredag kl. 8:30 – 15:00

Når du besøger VTM Summit 2023, bliver du en del af et fagligt og nærværende miljø, hvor metalindustrien er sat i højsædet. Med sin centrale beliggenhed midt i Danmark, er der – kun 160 kilometer – både fra København, det centrale Jylland og den nordtyske grænse.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk