Amada Denmark

Stand nr: C-4528

Link

REGIUS 3015AJ:

AMADA’s hurtigste og mest intelligente fiberlaser til dato!
REGIUS fiberlaseren er udstyret med 3 lineære drevne akser samt AMADA’s egen variable strålestyringsteknologi.
Maskinens omfattende intelligente LIS (Laser Integration System) funktioner gør REGIUS laseren ekstrem betjeningsvenlig og almindelige skæreudfordringer løses takket være flere autonome funktioner, såsom automatisk strålecentrering og avanceret skæreovervågning, der tager laserskæring til næste niveau.
Driftssikkerheden under ubemandet skæring er væsentlig forbedret med Auto Head Collision Recovery, som fuldautomatisk genopretter skærehoved efter en kollision med et emne; herefter tjekkes dysen og laserstrålen som automatisk skiftes og justeres efter behov.

HRB1003-ATC:

Med HRB-ATC kantpressens automatisk værktøjsskift minimeres opstillingstiden og HRB-ATC er den perfekte løsning for produktion af små varierende seriestørrelser.
Moderne pladeproduktion kræver løsninger som i højere grad bidrager til at reducere leveringstider og effektivisere processer. Ved bukning er værktøjsopstilling og programmering kritiske elementer som påvirker produktiviteten. AMADA har designet HRB-ATC-serien, som findes i 1003 og 2204 versioner, som en perfekt løsning for bearbejdning af små seriestørrelser med komplekse værktøjsopstillinger med AFH-ATC-værktøj. Takket være en integreret ATC (Automatisk værktøjsveksler) og kraftig offline software (VPSS 3i Bend) er, stadig mindre seriestørrelser, og kortere leveringstid er ikke længer et problem. Omstillingstiderne reduceres drastisk takket være den automatiske værktøjsveksler, som med høj effektivitet og præcision, isætter værktøjer til selv de mest komplekse opstillinger, og samtidig gør det mulig for operatører med varierende erfaring at bruge maskinen effektivt.

EG4010:

EG4010 er en kompakt og præcis elektrisk ergonomisk kantpresse med eksklusiv “DSP” (Dual Servo Press) drev.
Maskinen er blevet designet til at yde komfort for operatøren uden at gå på kompromis med produktivitet og bukkepræcision. Med en meget kompakt ramme og footprint, seneste generation NC og et hurtig, fleksibelt bagstop, er EG-4010 den ideelle løsning til bearbejdning af små komplekse emner.