KSN Industri A/S

Stand nr: C-4301

Link

Med en kundeorienteret tilgang – Creating Solutions Together – og afsæt i stor innovationskraft og meget stærk faglighed har KSN Industri A/S siden 1988 hjulpet virksomheder med at styrke deres konkurrencekraft gennem levering af driftssikre og servicevenlige high-end løsninger indenfor;

  • Industrielle vaskeanlæg
  • Testanlæg
  • Specialmaskiner
  • Automatisering

Kunderne tæller de største industrielle virksomheder i Danmark og på nærmarkederne.

Besøg os på C-4301 hvor vi præsenterer den nye KSN Tromlevasker 3500udstyret medintegreret neutral zone mellem vask og skyl og mulighed for indbyggede E-pumper og motoriseret spjæld/energifanger som giver øget ydeevne og energibesparelser på op til 30%.
Sammen med vores partner på vandbaserede væsker til affedtning, rensnings, og korrosionsbeskyttelse af emner – Bio Circle – er vi klar til at rådgive dig omkring den optimale vaskeanlægsløsning, som forbedrer produktionseffektiviteten, sikrer energibesparelser og reducerer vandforbruget og miljøbelastningen.

  Vi viser også det nyudviklede smøreanlæg til stanse- og lokkeprocesser – KSN Precision Lubrication System –  som reducerer olieforbruget med mere end 40% og samtidigt reducerer vand- og kemiforbrug ved en efterfølgende vaskeproces. Udstyret er udviklet af KSN i samarbejde med Grundfos.