Oplev morgendagens CNC-maskiner

24-02-2022

Til den kommende VTM Summit 2022 bliver der virkelig meget at se og opleve for de besøgende. Der vil nemlig være et væld af CNC-maskiner til metalbearbejdning (spån og plade), tilhørende værktøj og øvrigt udstyr i de tre haller i Odense Congress Center.

VTM Summit 2022 kan nu løfte sløret for, hvilke maskiner de besøgende vil få lejlighed til at se under deres besøg til juni. Den fynske maskinproducent Masentia ved allerede, hvilke maskiner, de vil tage med til VTM Summit 2022:

– Vi vil have fokus på de nyeste teknologiske udviklinger. Fra Japanske Brother og Matsuura vil vi demonstrere 5-akset bearbejdning inkl. fleksibel automation. Fra Nakamura vil vi medbringe en Nakamura type NTY3-150 med 3 revolvere og 3 y-akser. Fra Citizen én L20 med automatisk værkstøjsveksler. Fra GF Machining Solutions glæder vi os til at præsentere den seneste generation af trådgnistmaskine CUT P550 Pro med helt ny UNIQUA-styring samt højhastighedsfræsning Mill S 500 og endelig rundslibning fra schweiziske Studer, siger Flemming Hjort, CEO for Masentia, som tilføjer, at det allerede fra maj måned er muligt at se den aktuelle maskinliste på Masentias hjemmeside.

Også hos maskinforretningerne Kapema og Duroc Machine Tool er man klar til at vise maskiner:

– For os hos Kapema er det vigtig at kunne vise vores bredde program af kvalitetsmaskiner og vi har mange med, blandt andet: Priminer Mini Center med Siemens styring, helt perfekt til mindre produktioner. Erbend svingbukker type MFD 3220 med 180° roterbar overvange for 2 værktøjsstationer. Senfeng fiberlaser type SF1313 med 1,5 kW, ultrakompakt i topmoderne design, ideel til mindre produktioner. Baykal APES 1540 elektrisk styret kantpresse. MEBAmat 330 automatisk båndsav til lige snit, designet i helt lukket konstruktion, til kontinuerlige kørsler i single- og multiskift operationer, siger salgschef, Mogens Sørensen.

– Hos Duroc vil vi vise et udpluk af vores store Doosan-program, og som udgangspunkt er der strøm og bevægelse i alle maskiner. På drejesiden vil vi bl.a. fremvise en T1800SY Twin Turret-maskine med 2 spindlere og 2 revolvere med index 12/24 samt en nyhed i form af en LYNX 2600SY med 2 spindlere og 1 revolver med index 12/24 udstyret med QRS SmartZell T50 automationsløsning. På fræsesiden drejer det sig bl.a. om en DNM5700 udstyret med mange små optioner, som sikrer høj brugervenlighed samt en NHP5000 horisontal topallette-maskine, som er et højproduktivt bearbejdningscenter. Endelig kan man også se en Doosan DVF5000, et femakset vertikalcenter med QRS-automationsløsning, der vises med 12.000 omdrejninger, CTS 30 bar, 60 værktøj i magasinet, pneumatik i rundbordets center, Renishaw toolsetter og meget mere. Samtlige maskiner er i udgangspunktet til salg på messen, siger CEO Søren Gerber.

Meget at opleve for de besøgende
Samlet set vil de besøgende til VTM Summit 2022 kunne se frem til at opleve et varieret opbud af metalbearbejdende CNC-maskiner, og hvor de nuværende 115 udstillere til sammen vil repræsentere og vise de nyeste muligheder inden for moderne produktion. Det er lige fra arbejdende metalbearbejdningsmaskiner og værktøj over CAD/CAM og CNC-styringer, 3D-print (AM), til måleteknik, køle-/smøremidler og industriel automatisering, robotautomatisering og digitalisering.

På grund af coronasituationen måtte VTM Summit i december træffe beslutningen om at flytte messen fra februar til juni. En beslutning, som dog ikke har haft betydning for de besøgende.

– Vi har været i dialog med alle de besøgende, som allerede havde tilmeldt sig VTM Summit i februar, og dialogen med dem har været entydigt positiv. De ser alle frem til at komme til messen i juni, og ikke mindst til igen at kunne mødes fysisk til en maskinmesse i Danmark, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit.

Det faglige udvalg bestående af DMG MORI Denmark, Duroc Machine Tool, Flextek, KyoceraUnimerco, OSG Scandinavia, Seco Tools og QRS deltager på samme niveau som planlagt i februar. Og de glæder sig sammen med arrangørerne Teknovation og Odense Congress Center over den store opbakning fra såvel udstillere som besøgende.

VTM Summit 2022 finder sted den 21. – 24. juni 2022 i Odense Congress Center. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig som besøgende her.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk