VTM Summit flyttes til juni 2022

13-12-2021

På baggrund af den seneste corona-udvikling har et enigt fagudvalg og arrangørerne bag VTM Summit 2022 besluttet at flytte messen fra februar til juni 2022. Beslutningen er et udtryk for rettidig omhu, som skal sikre, at både udstillere og besøgende får en god messe.

Med udsigten til, at Covid-19 og restriktioner også kan komme til at række ind i januar, har fagudvalget bag og arrangørerne af messen besluttet at flytte VTM Summit til juni. Det sker kort efter et møde med fagudvalget, som alle bakkede op om, at messen i februar bør flyttes for at sikre den bedste messe for udstillere og kommende besøgende.

VTM Summit 2022 bliver derfor flyttet til den 21.-24. juni 2022.

– Den nye termin i juni måned er et tidspunkt, hvor der erfaringsmæssigt vil være meget begrænset smittespredning og forhåbentlig ingen restriktioner. Det vil gøre det muligt igen at mødes ansigt til ansigt, hvilket er afgørende for en messe som vores. Med kort varsel er det lykkedes at få plads til så stort et arrangement som VTM Summit 2022, i en ellers presset aktivitetskalender hos Odense Congress Center, og det er vi selvfølgelig glade for, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit 2022.

Rettidig omhu for at passe på virksomhederne
Både fagudvalget og arrangørerne er enige om, at det er et udtryk for rettidig omhu at flytte messen på nuværende tidspunkt frem for at vente med en udmelding til efter jul, hvor restriktioner og smittetal endnu ikke kendes.

– Beslutningen er taget for at passe på virksomhederne i Danmark, som ellers risikerer at bruge unødige penge på transport af maskiner eller på en messe, hvor de besøgende bliver væk i frygt for at blive smittet. Det synes jeg er den rigtige beslutning, og derfor bakker Duroc Machine Tool også op om den nye dato, hvor vi deltager i samme omfang som planlagt i februar, siger Søren Gerber, CEO for Duroc Machine Tool.

Bred opbakning til ny dato
Fagudvalget, der består af virksomhederne Duroc Machine Tool, Flextek, DMG MORI Denmark, QRS, OSG Scandinavia, SECO Tools og Kyocera Unimerco, har alle givet udtryk for, at de deltager på messen i juni på samme vilkår som planlagt i februar.

– Den nye dato er den bedst mulige løsning for os som udstillere og for VTM-messen generelt. Vi tror ikke længere på, at vi kan få en succesfuld messe i februar, så derfor er det rigtigt at flytte den til juni. Jeg har talt med flere i branchen, så derfor har jeg også en forventning om, at metalindustrien og branchen generelt vil bakke op om en flytning af VTM Summit 2022, siger Peter Kramer, Country Manager DMG MORI Danmark, og tilføjer, at DMG MORI deltager med samme planlagte set-up til juni.

VTM Summit 2022 kommer altså til at finde sted den 21.-24. juni i Odense Congress Center.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk