VTM vender tilbage i 2022

25-08-2020

Den danske metal- og maskinindustri samles endnu en gang. Det sker når VTM Summit 2022 finder sted i Odense d. 8. – 11. februar 2022. Arrangørerne bag VTM bibeholder succesfulde temaer som ‘Made in Metal’, men har også ambitioner om helt nye.

Værktøjsmaskiner, robotter og skærende værktøj vil igen blive præsenteret i Odense Congress Center, når den traditionsrige VTM finder sted d. 8. – 11. februar 2022. Og selv om udstillere og besøgende kan se frem til mange velkendte elementer før, under og efter messen, så har arrangørerne bag besluttet at satse på nye områder og nye idéer.

I 2022 bliver navnet VTM Summit, og her vil der blive præsenteret maskiner, udstyr, løsninger og viden målrettet metalindustrien. På VTM Summit fortsætter man succesen med området og temaet ‘Made in Metal’, men i 2022 vil man desuden fokusere på et nyt område under navnet ‘iSMART’.

– Jeg er glad for, at vi fortsat har en messe for metalindustrien i Danmark og det tror jeg heller ikke vi kan undvære. Vi afholdt en workshop for vores udstillere i starten af året, hvor der var opbakning til VTM Summit 2022 fra branchen. Derfor synes jeg, det er et stærkt fundament, vi har med i vores planlægningsarbejde, og vi er allerede langt med områder som ‘Made in Metal’ og ‘iSMART’ som jeg forventer mig meget af, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit.

Det nye iSMART-område bliver en integration af AM (Additive Manufacturing) og SMART Manufacturing, hvor det er solutions, manufacturing, automation, robots & technology som til sammen danner iSMART. Et område, som hele tiden bliver mere relevant for metalindustrien – særligt i kølvandet på coronapandemien, hvor forsyningskæderne har været ramt af nedlukning. Flere i branchen peger netop på, at produktion i Danmark vil være afhængig af smarte og intelligente løsninger, herunder brug af robotter, hvis produktionen skal kunne hamle op med udlandet.

‘Made in Metal’ bliver et område, hvor man viser vejen fra design, form og værktøj til det færdige produkt.

Nye markedsområder på VTM Summit 2022
Med CNC-værktøjsmaskiner som omdrejningspunkt har VTM været en tilbagevendende begivenhed på Odense Congress Center, som sammen med Teknovation har været arrangør i 2011, 2014 og 2017. VTM skulle også have været afholdt i 2020, men blev udskudt, og nu kan arrangørerne altså endelig sætte en dato for VTM Summit 2022 med afsæt i værktøjsmaskiner til metalbearbejdning.

VTM Summit vil også have et øget fokus på slutbrugen af produkterne, som er skabt af metalbearbejdning. Det kan f.eks. være det metal, som bruges i vindmøller, høreapparater, lamper, biler m.fl. Det åbner også VTM for nye udstillervirksomheder og besøgende.

– Den danske metal- og maskinindustri er kendt som et foregangsland indenfor teknologi, og vores måde at bruge ny viden er unik. Det skal vi selvfølgelig fortsætte på VTM Summit i 2022. Derfor mener jeg også, at det er relevant at åbne for nye markedsområder, hvor metalindustrien faktisk gør en kæmpe forskel. Her efter coronapandemien bliver det helt sikkert også relevant at se på eksportmulighederne for branchen, og hvordan man kan sikre en fremtid for de danske producenter, for lærlinge og for branchen, siger Krista Kristensen.

I den kommende tid vil arrangørerne bag messen arbejde på at sikre det stærke koncept, som VTM altid har været garant for.

VTM-messen har eksistereret i 14 år, og ved den seneste i 2017 lagde flere end 6.000 besøgende vejen forbi de 130 udstillere i Odense Congress Center. Undersøgelser blandt både udstillere og besøgende viste generelt stor tilfredshed med messen. Det er forventningen, at VTM Summit 2022 bliver på niveau med messen i 2017.

Book stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

VTM Summit 2023

– er mødestedet for metal- og maskinindustrien i Danmark!

Når du booker online er dette ganske uforpligtende. Efter booking vil du blive kontaktet med forslag til jeres deltagelse og stands placering, og først når dette er godkendt, er bookingen bindende.
Du kan læse mere om priser, og hvad der er inkluderet under Info og priser.

Har du spørgsmål og ønsker i forbindelse med booking af din stand, er du meget velkommen til at kontakte projektchef Krista Kristensen på tlf. +45 2157 4950 eller mail kk@vtm-messe.dk